Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Birgit Højgaard, d. 28-02-2011
Hej Linda
Da vi havde fernisering i Viften i efteråret 2010, aftalte vi, at jeg skulle forsøge at finde et lokale, så vi kunne lave en male-weekend. Det har jeg ikke fået gjort, og da det kniber med tiden i weekenderne, så får jeg det nok ikke gjort i denne omgang.
Jeg skulle spørge dig, med hilsen fra bestyrelsen i forsamlingshuset, om du har nogle malerier, som du kunne have lyst til at udstille der.
Hilsen Birgit Højgaard


E-mail:
Skrevet af Lousie Nielsen, d. 25-12-2010
Hej kære Linda.
Så har jeg endelig fået set din hjemmeside, med dine malerier og billeder fra galleriet.
Som du selvfølgelig ved så har jeg to af dine fantastiske malerier, de hænger fint i stuen og jeg er så glad for dem!
Jeg håber på en dag at kunne købe et stort aflangt maleri der passer i farverne til de to andre malerier jeg har - så det kan komme op på min ende væg og dermed fuldende min stue.
De kærligste julehilser din niece Louise :)


E-mail:
Skrevet af nanna Munch, d. 13-09-2010
Hey Linda
Mine forældre købte et bestillingsarbejde af dig for et par år siden til deres stue, Og nu hvor de har sølvbryllup vil jeg og mine søskende gerne tilføje et nyt værk til huset.
Kan dette arrangeres inden den 23 oktober, eller skal vi bare finde ud af noget med et gavekort?
MVH Nanna Munch


E-mail:
Hjemmeside: AA
Skrevet af Lone Siig, d. 01-09-2010
Hej Linda

Vi ser frem til at nyde dine billeder, endnu engang. Det glæder os du vil komme og udstille hos os.

Vh. Lone Siig, BDO


E-mail:
Skrevet af Carina J. Moos, d. 05-08-2010
Kære Linda.

Først vil jeg lige sige; på hele familiens vegne, at det var en meget stor fornøjelse at lære jer at kende på vores ferie til Mauritius. Jeg har jo smugkikket på din hjemmeside og "hvilke flotte billeder". Jeg håber meget, at du har fået inspiration fra Mauritius flotte natur farvepalette, både havet, himmelen, og den "fisk vi så, der var i gul svømmevest" på vores dykkertur. Jeg glæder mig meget til at se hvilke farver du fik med dig der. Malerisk det er præcis hvad du er. Vi ser frem til en udstilling i Behandlerhuset.

De bedste hilsner fra os i Thisted, også mange hilsner til Preben.

Carina

P.S. En speciel hilsen til Preben fra Kristoffer.


E-mail:
Skrevet af Inger og Per Jensen, d. 07-09-2009
Hej Linda og Preben
Tak for sidst - vi synes det var rigtig hyggeligt og at det blev en forrygende flot udstilling i kantinen på Rådhuset i Holstebro.

Kærlig hilsen
Per & Inger


E-mail:
Skrevet af Henning Olesen, d. 03-08-2009
Hej Linda. Tak for sidst til festen 1 august. Jeg bryder mig ikke om malerierne. Jeg kan jo ikke se hvad det ligner, og hvor er køerne og hjortene. (Nej--driller bare). DE ER FLOTTE . Du er en knag.Det er sku`t så ring`.E-mail:
Skrevet af Henny Friis Møller, d. 02-08-2009
Hej Linda.
Har lige siddet og studeret din hjemmeside. Det er altså virkelig nogle flotte malerier. Jeg har nu fundet mindst 2, som jeg må eje - bare de ikke er solgt... Men heldigvis er jeg da den lykkelige ejer af maleriet "malet til hjemmets indretning".
Glæder os til udstillingen i august.
Knus fra den røde tvilling.


Skrevet af Hanne Thomsen, d. 07-01-2009
Hej Linda.
Hvor er det bare skønt at se din hjemmeside med nogle af dine smukke malerier.
Vi er så heldige, at vi allerede er i besiddelse af 4 af dine billeder. Tak for det.
Så uanset, hvor vi sidder i stuen falder vore øjne på et af disse billeder. Det glæder os, hver eneste dag. Vi glæder os allerede til at se dine seneste kreationer. Kh. Per og Hanne


E-mail: